Skip to content

Rahtiasiat

Usein messuosastolla halutaan esitellä myös yrityksen tuotteita, mutta päänvaivaa saattaa aiheuttaa, millä rahti saadaan osastolle ja vieläpä oikeaan aikaan. Seuraavaksi mietitään, kuka sen osaa noutaa osastolta. Jotta kaikki olisi mahdollisimman helppoa sinulle, saat meiltä vastauksia myös rahtiasioihin sekä tietenkin rahtipalveluita maanmainiolta, messuihin erikoistuneelta rahtikumppaniltamme.

Suunnittelu

Tämähän meiltä luonnistuu! Olemme eksperttejä tuomaan yrityksesi ydinviestin esiin messuosastolla houkuttelevalla tavalla ja toimitamme sinulle 3D-mallinnetut kuvat tätä todistamaan! Ideoita riittää ja nokkelat suunnittelijamme pukevat yrityksesi messuasuun alta aikayksikön.

Projektijohtaminen

Haluatko olla murehtimatta liikoja ja tehdä monimutkaisen messuosallistumisen simppeliksi? Projektijohtamisella avulla me olemme kumppani, joka antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa keskittymistä omiin päivittäisiin toimiisi vapauttaen sinun resurssejasi. Me laadimme aikataulut, varmistamme budjetissa pysymisen, taklaamme riskejä puolestasi ja huolehdimme käytännönjärjestelyistä. Vastaamme kaikista ratkaisuista niin, että ne ovat messutavoitteidenne mukaisia, perusteltuja sekä taloudellisesti järkeviä.

Byrokratia

EAC, liability insurance, BOL, static calculation… ja mitä näitä nyt on! Me taklaamme tämän viidakon puolestasi ja hoidamme kaiken byrokratian. Jota sitten riittää! Oletpa menossa messuille Saksaan, Kiinaan, Amerikkaan tai mihin vain, törmäät lukuisiin sääntöihin ja lomakkeisiin, joiden täyttämättä jättäminen tai myöhässä palauttaminen usein aiheuttaa lisäkustannuksia. Meille eri messujen säädökset ja täytettävät lomakkeet ovat tuttua puuhaa ja ennakoimme kaikki asiat puolestasi.

Tuet

Tiesitkö, että voitte saada tukea kansainvälisiin messuhankkeisiin? Business Finlandin Exhibition Explorer tarjoaa vähintään neljän pk-yrityksen messuhankkeille mahdollisuutta hakea tukea messukuluihin. Me olemme aina kartalla siitä, täyttääkö näyttely tukiraamit ja annamme näyttelykohtaisesti ohjeistuksen Business Finlandin tuen hakemiseen, mikäli hakeminen on mahdollista. Voimme myös niin sovittaessa hoitaa hakubyrokratian puolestasi.

Myös TEM ja ELY-keskukset voivat myöntää tukea kansainvälistymishankkeisiin.

Valvonta

Meillä on laaja kumppaniverkosto ympäri maailman ja kumppanimme ovat valikoituneet niin, että jaamme saman arvomaailman, joka takaa sinulle hyvää ja joustavaa palvelua maanosasta riippumatta. Sovitun mukaan olemme paikalla valvomassa rakentamisaikaa ennen kuin sinä saavut paikalle, sillä haluamme varmistaa, että sinä asiakkaana saat juuri sitä, mitä olet tilannutkin. Tämä myös säästää teidän henkilökuntanne aikaa ja kustannuksia, kun voitte saapua paikalle vasta myöhemmin. Lisäksi olemme sinun apunasi hoitamassa juoksevia ja selvitettäviä asioita.

Rakentaminen

Kaikki toteuttamamme messuosastot ovat meille tärkeitä ja se näkyy! Jotta voimme olla ylpeitä tekemisestämme, haluamme, että osasto näyttää vähintään samalta kuin 3D-kuvissa, joten osaston rakentaminen ei ole mikään pikkujuttu. Suuret raamit ovat tärkeitä, mutta myös pienet yksityiskohdat viimeistelemällä saadaan näyttävä ja miellyttävä kokonaisuus. Projektin taustalla pidämme rakentajien kanssa lukemattomia palavereja, joissa hiomme kaiken kuntoon. Pohdimme erilaisia toteutuskeinoja ja materiaalivalintoja, jotta pystymme ehdottamaan juuri messubudjettiinne sopivia ratkaisuja. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että olet saanut käyttöösi etujasi valvomaan oman messuasiantuntijan!

Kokonaispalvelut

Haluatko ulkoistaa mahdollisimman monta osa-aluetta messutapahtumaasi liittyen? Voimme ottaa kaikki yllä mainitut alueet hoitaaksemme puolestasi, eli kliseisesti sanottuna tarjota avaimet käteen -palvelua. Voit ajatella asian näin – mitä tahansa sinun pitää selvittääkään messuihin liittyen, on käytössäsi TSEGin messuasiantuntija, jonka puoleen voit kääntyä asiassa kuin asiassa, aina iltatilaisuusjärjestelyistä työkoneiden tankkauspalveluun. Me selvitämme myös sen, mihin emme suoralta kädeltä osaa vastata! Tämä yksinkertaistaa, helpottaa ja nopeuttaa sinun toimintaasi.