Skip to content

Referenssit

Robit / Bauma, München

Rototilt / Conexpo, Las Vegas

Conexpo is maybe the most complex exhibition for us to exhibit at. TSEG took us all the way through the finish line with a great result according to our ideas and budget.

Bronto Skylift / Bauma, München

TSEG:n Saara ja Maria saivat isommankin messun järjestelyt tuntumaan suhteellisen stressivapailta. Naiset olivat koko ajan askeleen edellä ja pystyimme luottamaan siihen, että kaikki tarvittavat asiat oli hoidettu ajallaan. He huolehtivat todella hienosti siitä, että me teimme oman osuutemme ajallaan ja ettei mitään unohtunut.

Kaikki toimi helposti ja nopeasti ja vastauksia saatiin kaikkiin kysymyksiin, vaikka pyyntömme olivat välillä hivenen erikoislaatuisia. Kaupanpäälle saatiin yhteistyökumppaneiksi kaksi aivan upeaa, ihanaa, hauskaa ja välitöntä persoonaa, joista tuli heti luonnollinen osa omaa tiimiä.

Bronto Skylift suosittelee tätä kaksikkoa lämpimästi kaikkiin messujärjestelyihin.

Outotec / RWM, Birmingham

Norrhydro / Conexpo, Las Vegas

NTcab / Bauma, München

TSEGin kaltaista kumppania jokainen yritys, joka messuilla käy, todella tarvitsee. Heidän kanssaan asiointi oli erittäin sujuvaa, niin ennen messuja, messujen aikana kuin myös messujen jälkeen. Heidän ansiostaan pystyimme keskittymään ennen messuja myös muihin asioihin, emmekä joutuneet opettelemaan kaikkia A:sta Ö:hön.

Saara ja Maria olivat koko ajan tavoitettavissa, toteuttivat juuri sellaisen osaston kuin sovittiin ja kaikki oli aikataulussa. Muistivat myös muistutella tukien hakemisesta ja erittäin proaktiivisesti tarjosivat vaihtoehtoja toteutuksille.

Suosittelen lämpimästi TSEGin palveluja, jos haluatte vaivattoman ja näyttävän messuständin. Naiset osaa hommansa todella ammattimaisesti.

Avant Tecno / Bauma, München

Dinolift / Bauma, München

TSEG toteutti meille Bauma 2019-messuille hyvännäköisen ja brändimme mukaisen messuosaston, joka todella erottui edukseen kilpailijoiden joukosta. Osaavat ja avuliaat messuammattilaiset hoitivat projektin erittäin ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti, ja olivat apunamme messuosallistumisen kaikissa vaiheissa – myös paikan päällä.

Heidän kanssaan oli helppo ja mukava työskennellä ja yhteistyö helpotti merkittävästi omaa työtaakkaamme messujärjestelyiden osalta. Erityisesti arvostimme sitä, että TSEG hoiti myös kaikki tarvittavat tilaukset ja yhteydenpidon messujärjestäjän suuntaan.

Voin lämpimästi suositella TSEG:iä messukumppaniksi!

Junttan / Bauma, München

Tamtron / Bauma, München

Ammattitaitoinen ja luotettava messupalvelutuottaja, joka reagoi nopeasti asiakkaan tarpeisiin.

Mincon / Bauma, München

It was great to work with TSEG girls. They really helped us before, during and after the show! All matters small and big were handled efficiently!

Keep up the excellent work!

Doofor / Bauma, München

Kavika / Cruise Shipping Interior Expo, Miami

Vallila Marine / Cruise Shipping Interior Expo, Miami

Seaking / Cruise Shipping Interior Expo, Miami

Port of Hanko & Finnlines / Translogistica Poland, Varsova

Black Bruin / Agritechnica, Hannover

Antti-Teollisuus / Agritechnica, Hannover