Skip to content

Referenssit

Oilon / ISH, Frankfurt

”Saimme ISH:n messuosastosta positiivista palautetta, ja sitä on kehuttu jopa yhdeksi Oilonin hienoimmaksi messuosastoksi. Olemme todella tyytyväisiä työskentelyyn TSEG:in kanssa, hommat hoituvat hienosti ja yhteistyö sujuu helposti.”

Marika Pitkänen, Marketing and Communications Manager

Macgregor / SMM, Hampuri

Metso Outotec / Finnmateria & Finnmetko

”Ja kiitos myös kaikesta yhteistyöstä jo tässä vaiheessa! Olen tykännyt siitä erittäin paljon.

Mutkatonta, ammattimaista, selkeää – jatkakaa samaan malliin!”

Samuli Harala, Marketing Manager, MO Group

Proventia / Bauma, München

Tsegin messuammattilaiset ovat olleet yhteistyökumppanimme jo useammilla kansainvälisillä messuilla: Viimeksi nyt baumassa Münchenissä.

Kaikki järjestelyt ennakkoon ja myös messujen aikana sujui erinomaisesti. Kiitos myös monista pikkuvinkeistä mitä saimme koko prosessin aikana.

Omaa työtäni yhteistyö Tsegin kanssa on helpottanut merkittävästi. On helppo toimia, kun on selkeät vastuualueet  ja voi luottaa täysin siihen, että asiat hoituvat.

Messujen järjestäminen on mutkatonta ja mukavaa Tsegin kanssa!

Hilkka Haapakoski, Marketing & Communications Manager, Proventia Group Oyj

Katsa / SMM, Hampuri

”Projektin tarjousvaiheesta messun palautepalaveriin asti erittäin sujuvaa yhteistyötä TSEGin kanssa.

Kustannukset olivat hyvin läpinäkyviä eikä mitään yllätyksiä tullut vaan kaikki oli kommunikoitu selkeästi projektin edetessä.

Maria ja Saara hoitivat sujuvasti myös tukien hakemiset.

TSEGin osaaviin käsiin oli kaikki helppo jättää, aikataulut ja muut etenivät sovitusti.”

Teemu Karppila, Area Sales Manager, Katsa Oy

K. Hartwall / Logimat, Stuttgart

”We have worked with TSEG both in the US and in Germany. Both times I have been impressed by their professionalism. It is easy to communicate with TSEG and get things done. 

I also appreciated the fact that TSEG came to help on the day before the fair to make sure everything was in place. They put the customer in the center and that is what matters in service business like stand planning and building for fairs.

Françoise Engberg, Head of Marketing and Communications at K.Hartwall

Oilon / SMM, Hampuri

NIT & Langh Tech / SMM, Hampuri

Robit / Bauma, München

Rototilt / Conexpo, Las Vegas

Conexpo is maybe the most complex exhibition for us to exhibit at. TSEG took us all the way through the finish line with a great result according to our ideas and budget.

Bronto Skylift / Bauma, München

TSEG:n Saara ja Maria saivat isommankin messun järjestelyt tuntumaan suhteellisen stressivapailta. Naiset olivat koko ajan askeleen edellä ja pystyimme luottamaan siihen, että kaikki tarvittavat asiat oli hoidettu ajallaan. He huolehtivat todella hienosti siitä, että me teimme oman osuutemme ajallaan ja ettei mitään unohtunut.

Kaikki toimi helposti ja nopeasti ja vastauksia saatiin kaikkiin kysymyksiin, vaikka pyyntömme olivat välillä hivenen erikoislaatuisia. Kaupanpäälle saatiin yhteistyökumppaneiksi kaksi aivan upeaa, ihanaa, hauskaa ja välitöntä persoonaa, joista tuli heti luonnollinen osa omaa tiimiä.

Bronto Skylift suosittelee tätä kaksikkoa lämpimästi kaikkiin messujärjestelyihin.

Outotec / RWM, Birmingham

Norrhydro / Conexpo, Las Vegas

NTcab / Bauma, München

TSEGin kaltaista kumppania jokainen yritys, joka messuilla käy, todella tarvitsee. Heidän kanssaan asiointi oli erittäin sujuvaa, niin ennen messuja, messujen aikana kuin myös messujen jälkeen. Heidän ansiostaan pystyimme keskittymään ennen messuja myös muihin asioihin, emmekä joutuneet opettelemaan kaikkia A:sta Ö:hön.

Saara ja Maria olivat koko ajan tavoitettavissa, toteuttivat juuri sellaisen osaston kuin sovittiin ja kaikki oli aikataulussa. Muistivat myös muistutella tukien hakemisesta ja erittäin proaktiivisesti tarjosivat vaihtoehtoja toteutuksille.

Suosittelen lämpimästi TSEGin palveluja, jos haluatte vaivattoman ja näyttävän messuständin. Naiset osaa hommansa todella ammattimaisesti.

Avant Tecno / Bauma, München

Dinolift / Bauma, München

TSEG toteutti meille Bauma 2019-messuille hyvännäköisen ja brändimme mukaisen messuosaston, joka todella erottui edukseen kilpailijoiden joukosta. Osaavat ja avuliaat messuammattilaiset hoitivat projektin erittäin ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti, ja olivat apunamme messuosallistumisen kaikissa vaiheissa – myös paikan päällä.

Heidän kanssaan oli helppo ja mukava työskennellä ja yhteistyö helpotti merkittävästi omaa työtaakkaamme messujärjestelyiden osalta. Erityisesti arvostimme sitä, että TSEG hoiti myös kaikki tarvittavat tilaukset ja yhteydenpidon messujärjestäjän suuntaan.

Voin lämpimästi suositella TSEG:iä messukumppaniksi!

Junttan / Bauma, München

Tamtron / Bauma, München

Ammattitaitoinen ja luotettava messupalvelutuottaja, joka reagoi nopeasti asiakkaan tarpeisiin.

Mincon / Bauma, München

It was great to work with TSEG girls. They really helped us before, during and after the show! All matters small and big were handled efficiently!

Keep up the excellent work!

Doofor / Bauma, München

Kavika / Cruise Shipping Interior Expo, Miami

Vallila Marine / Cruise Shipping Interior Expo, Miami

Seaking / Cruise Shipping Interior Expo, Miami

Port of Hanko & Finnlines / Translogistica Poland, Varsova

Black Bruin / Agritechnica, Hannover

Antti-Teollisuus / Agritechnica, Hannover